Phi Pazar Cafe Ébresztő Szemkörnyékápoló

hétfő, szeptember 11, 2017


A tavaszi Krémmánia Beauty Box egyik szereplője volt a Phi Pazar Cafe Ébresztő Szemkörnyékápoló, ami a márka egyik legnépszerűbb terméke. Korábban nem igazán használtam külön soha szemkörnyékápolót, de ha már a dobozban volt és annyira népszerű, természetesen kíváncsi voltam rá.

"Shea vajas, kellemesen laza koffeines krém C-vitaminnal, acmella kivonattal, rizs és szőlőmagolajjal, finom, jellegzetes kávé illattal. A varázsmogyoró-víznek köszönhetően tónusjavító, enyhén összehúzó hatású, elősegíti a mikrokeringést, enyhíti a szem körüli karikákat. A búzavirágvíz ideális a fáradt, duzzadt, irritált szem ápolására. A koffein közreműködésével feszesítő hatású és csökkenti a szem alatti táskákat. Az acmella bőrfeszesítő, a sheavaj a bársonyos bőrért felelős, a C-vitamin stabil, olajban oldódó változata pedig erőteljes antioxidáns tulajdonságokkal dolgozik bőrünk rugalmasságának és állapotának feljavításáért, a foltosodás megelőzéséért vagy annak csökkentéséért. A rizsolaj és a szőlőmagolaj kitűnően táplál és regenerál, ahol kell. Nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot, sem pedig illóolajat, a szemkörnyék finom, nagyon érzékeny bőrének megóvása érdekében. Mentes minden kőolajszármazéktól, parabénektől és színezéktől."

Egy letisztult és egyszerű papírdobozban található a kis szemkörnyékápoló, ami 10 ml-es kiszerelése ellenére nagyon sok időre elegendő mennyiség. Az adagolót egy leesésbiztos kupak védi, a kiszerelés pedig pumpás. Nagyon sok kritikát kapott a termék az adagolása miatt, nekem ezzel semmi problémám nincs, szerintem egyszerűen kinyerhető belőle a szükséges adag, csak addig nyomom a pumpát, amíg szeretném, hogy jöjjön belőle, teljesen sosem nyomom le. Mindenesetre hatalmas plusz pont a márkának, hogy annyira szem előtt tartják a vásárlók véleményét és kritikáit, hogy mostanra kiszerelést váltottak, ezért már újfajta airless flakonban forgalmazzák a szemkörnyékápolót. Engem az egyetlen dolog, ami zavar, hogy a nyílásnál mindig beszárad a termék, napi használat mellett is.


Túllendülve a borításon utálom a kávé illatát, ez esetben még is kifejezetten tetszik, a szem alá kenve már nem érezhető. A sárgás színű krém könnyű állagú és gyorsan beszívódik. Nem irritálja a szem körüli területet és a szemem sem csípi. A nyári hónapok alatt többször volt szárazabb a szemkörnyékem, mint általában, ez a krém viszont jól hidratálta és puhábbá tette ezt a területet. Duzzadtságra is hatásos szinte azonnal, viszont szem alatti karikák esetében nem tesz csodát, arra még mindig az alvást ajánlom.

Nagyon kevés is elég belőle, ezért napi kétszeri használat mellett is sok idő, mire elfogy - ezért és a természetes összetevők miatt megéri a 2990 Ft-os árát is.


Ti használtatok már valamit a Phi-től?
Szerintetek mit érdemes kipróbálni?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék