NMNL Unboxing | Nomakenolife Japanese Beauty Box

hétfő, május 15, 2017


Azt már tudjátok rólam, hogy rendszeres használója vagyok a koreai arcápolási dolgoknak, sok termékről volt már szó a blogon, és jó ideje a látószögemben vannak már a Japán kozmetikumok is (hála OhMyBrush Vikinek), de tőlük még nem nagyon próbáltam semmit. A meglepetésdobozok elég népszerűek mindenhol, bár én eddig csak hazai cégek dobozaira neveztem be, ez az első alkalom, hogy külföldről érkezik hozzám szépség doboz, ami pedig nem más, mint a Nomakenolife Beauty Box. A mai bejegyzésben megmutatom a dobozom tartalmát, valamint a rendelés részleteiről is adok pár hasznos információt.

A NMNL Beauty Box-ok tartalma jelen esetben is meglepetés, minden hónapban újabb doboz érhető el, ami általában valamilyen téma köré csoportosul. A dobozok 5-7 teljes kiszerelésű terméket tartalmaznak mindig, céljuk pedig hogy a legnépszerűbb Japán termékeket megismertessék a közönséggel. A szállítás az egész világon ingyenes, a dobozom ajánlottan érkezett, végig nyomon követhető, és 1 hét alatt már a kezemben is volt (vicces is, hogy Japánból hamarabb ideér egy csomag, mint Pestről-Pestre..). A dobozok ára 29,99 dollár, a vám miatt pedig nem kell aggódni, mert a dobozt "giftként" adják fel, így nem akad fenn a vámon. A rendeléshez regisztrálni kell az oldalon, és érdemes feliratkozni a hírlevélre is az akciók miatt, ezeket ITT tehetitek meg.


A doboz külseje elmarad a megszokottól, egy egyszerű fekete papír dobozban érkeznek a termékek, ami leginkább egy cipős dobozra hajaz. Nem a külcsínre fektették a hangsúlyt, de engem ez nem is annyira érdekel, ha cserébe a beltartalom jó. Minden sérülés és törés mentesen ért ide, a dobozban a termékeken kívül egy termékismertető füzetet találunk. De nézzük, hogy mit is rejtett a doboz.


Sailor Moon Műszempillák | A két pár műszempilla érdekessége, hogy nem egyszerűen fekete színű az egész, hanem a szélső pár tincs sárga szálakkal van sűrítve, így sem túl feltűnő, de különleges viselet. A szempillákhoz pedig tartozik egy cuki kis tartó is, ami bármi másra is használható.

Dolly Wink Műszempilla ragasztó | A Japánok egyik legnépszerűbb terméke ez a ragasztó, aminek a segítségével könnyedén felragaszthatóak a Sailor Moon szempillák. Egész napon át a helyükön tartja a szempillákat, izzadságálló, vízálló és szakadásálló, extra tartós, de mégis kíméletes a bőrhöz.

Hello Kitty Sakura Arcmaszk | A csomagban 8 db fátyolmaszk található, melyek sakura és tea kivonatot, hialuron savat és hidratáló összetevőket tartalmaznak. A tasak visszazárható, hogy a maszkok megtarthassák a frissességüket, kinyitás után 60 napon belül el kell őket használni.


Sakura Arcra való szappan | A Sakura levél kivonatot tartalmazó szappan segít a bőrbetegségekben és megelőzi a bőrszárazságot. 35 g-os a szappan és a zacskón keresztül is érezhetőn kellemes, virágos illata van.

Zawachin x Noyl Szemhéjpúder paletta | Zawachin egy népszerű japán tévés személyiség, akinek az együttműködésével jött létre ez a 12 színt tartalmazó paletta. A cél egy olyan paletta megalkotása volt, melynek használatával egyszerre többféle megjelenés is elkészíthető a hétköznapi sminktől kezdve, a feltűnőbb ragyogó sminkig. Nem bontottam ki a palettát, de külsőleg elnézve a színek mind fényesnek tűnnek, van benne 6 földszín, különböző árnyalatokban, amiből egy remek highlighter szín, a többi pedig jól kombinálhatónak tűnik. Ezen kívül van benne 3 kék árnyalat a tengerkéktől a világoskékig, valamint 3 zöld árnyalat a sötéttől a világosig, ezek is mind jól összehangolhatóak. Egy ecset is helyet kapott benne, aminek az egyik fele sima applikátor, a másik egy ferdén vágott ecset.

Puchi Animal Zöld alma kivonatos kézkrém | A kézkrém hidratáló hatása mellett azt is ígéri, hogy maradandó zöld alma illatot hagy a kezeken. Cuki szilikonos "táskában" található, fülecskével, ami le is szedhető róla.


Ez a doboz most egy vegyes válogatás volt, amiben mindenre találhatunk terméket, szerintem érdekesre sikerült. Jelenleg a júniusi doboz rendelhető elő, 2 az 1-ben szépségápolási termékeket fog tartalmazni, melyek a rutinunk leegyszerűsítését hivatottak szolgálni. Ha szeretnétek megnyerni a bejegyzésben bemutatott dobozt, akkor kattintsatok a blog Facebook oldalára IDE és vegyetek részt a játékban.


Szerintetek milyenre sikerült a doboz tartalma?
Magyar meglepi dobozokon kívül kipróbáltátok már mást is?


A doboz együttműködés keretében érkezett hozzám.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék