Februári újdonságok az AVON-tól | 2017

szombat, január 21, 2017


AVON Viva La Vita
Éld meg az életet!

„Viva la vita” olaszul annyit jelent, hogy „Éljen az élet!”. Az AVON legújabb parfümje szívmelengető gyümölcsös-virágos illatával emlékeztet minket arra, hogy találjuk meg a boldogságot a mindennapokban és élvezzük ki annak minden pillanatát. A Pink Lady alma és a lédús, rózsaszín gréprút vidám elegyét, a krémes magnólia illatjegyei egészíti ki. Az édes illatot a fás-vaníliás alap teszi teljessé.

Ajánlott fogyasztói ár: 4 099 Ft

AVON Man kölni
Az igazi férfiaknak

Erős, energikus, igazán férfias – az AVON új férfi kölnijét ezek a szavak írják le legjobban. A vízi menta, a bergamotthéj és a ropogós zöldalma intenzív illatelegye a fekete bors és az aromás levendula akkordokkal kiegészülve, tökéletes illatot alkot.

Ajánlott fogyasztói ár: 3 799 Ft

AVON Sweet Scents Yummy Strawberry kölni
Üvegbe zárt gyümölcsös kert igazi kishölgyeknek

Az AVON ebben a hónapban a kishölgyekről sem feledkezett meg, hiszen egy édes és vidám illattal kedveskedik Nekik. Az Angliában nagyon népszerű gyümölcsös-virágos illatkoktél most Magyarországon is elérhető, mely a málna, a gránátalma, az eper és a praliné elegyével varázsolja el a kicsiket.

Ajánlott fogyasztói ár: 2 499 Ft

AVON Pure for Her kölni
Természetes, letisztult, szabad

Közkívánatra visszatért az AVON Pure for Her kölnije! A finom, légies illatú parfüm a fréziavirág és a lonc friss illatával kényeztet minket, majd a barackos fehér tea és a tavaszi gyöngyvirág akkordjaival egészül ki. A tiszta illat így minden egyes fújással a természetet és szabadság érzését idézi fel bennünk.

Ajánlott fogyasztói ár: 3 299 Ft

Nőnapi luxus

Az AVON szeret kedveskedni a hölgyeknek és ünnepelni, körülrajongani őket. A különleges nőnapi, rózsaszín virágos csomagolású Luxe sminktermékek nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem a szempillaspirálban található fekete gyémántgyöngyökkel és a kőpúderben fellelhető fehér zafírkivonattal csipetnyi luxust csempésznek a mindennapokba. A selyemkivonatot tartalmazó és dúsító összetételű Luxe ajakrúzsok pedig 4 új rózsás árnyalattal hódítanak.

Ajánlott fogyasztói árak:

Luxe dúsító szempillaspirál különleges kiadásban: 2 599 Ft
Luxe kőpúder különleges kiadásban: 3 149 Ft
Luxe ajakrúzs: 1 999 Ft

AVON Color Trend ajakrúzs

Nemsokára itt van a szerelem ünnepe! Mivel a Valentin-napi randi smink ékei a tökéletes, vöröslő ajkak, ezért az AVON Color Trend szívekkel tarkított különleges kiadással kedveskedik a szerelmeseknek. 4 új Valentin-napi árnyalata csodás színt kölcsönöznek az ajkainknak, hogy senki ne tudjon majd azoknak ellenállni!

Ajánlott fogyasztói ár: 529 Ft

AVON Anew Platinum feszesítő szérum 55+

Az ANEW termékek az AVON első számú innovációi a bőrfeszesítő termékek között. Ezen belül is az AVON Bőrápolási Intézet legújabb fejlesztése az Anew Platinum feszesítő szérum, amely az érettebb bőr speciális igényeire lett szabva. A lifting eljárás ihlette szérum különleges aminosavakból, argininből és peptidekből álló összetétele segít növelni a bőr saját természetes kollagén- és elasztintermelését. Ennek eredménye, hogy rendszeres használat mellett csökkentheti a bőr megereszkedését és enyhítheti a ráncok megjelenését. A precíz feszesítésnek köszönhetően így segíthet határozottabbá tenni az arcunk kontúrját és javítani a bőr rugalmasságát. Használjuk az olyan megereszkedésre hajlamos bőrfelületekre, mint az orca, az arckontúrok és a nyak. A fiatalosabb külső már nem vágyálom!

Ajánlott fogyasztói ár: 5 299 Ft

AVON Rózsacsokor & Csokoládé és narancs habfürdő

Az AVON Valentin-nap alkalmából igazán romantikus pillanatokat idéző illatokat zárt legújabb habfürdői bájos üvegébe. A cuki macis csomagolású habfürdők közül az egyik friss rózsacsokor illatát hozza a fürdőszobánkba, míg a másik a csokoládé és a narancs illatú habja pedig egy doboz bonbonra emlékeztet minket. Engedjünk egy nagy kád vizet és merüljünk el a szerelem bársonyosan puha habjai között!

Ajánlott fogyasztói árak:

Rózsacsokor habfürdő: 949 Ft
Csokoládé és narancs habfürdő: 949 Ft

AVON Planet Spa Radiant Gold termékcsalád

Az AVON Planet Spa Radiant Gold termékcsaládja segítségével igazi aranyló spa élményben lehet részünk. A rituálét kezdjük a ragyogást kölcsönző arcmaszkkal, mely aranyló szemcsékkel eltávolítja a szennyeződéseket, így arcbőrünk friss és energizált lesz. A bársonyos sima és hidratált bőrért használjuk a testápoló balzsamot, amely lágy arany csillogást ad bőrünknek. A család igazi különlegessége a 3 az 1-ben olaj, mely egyszerre három ápoló funkciót is betölt; fürdőolajként kényezteti és ápolja bőrünket, testápolóként visszaállíthatjuk a bőr elveszett nedvességtartalmát és fiatalos ragyogását, kéz- és körömápolóként pedig hidratálja a száraz területeket.

Ajánlott fogyasztói árak:

Planet Spa Radiant Gold arcmaszk: 1 439 Ft
Planet Spa Radiant Gold testápoló balzsam: 2 199 Ft
Planet Spa Radiant Gold test- és masszázsolaj: 2 199 Ft

AVON Planet Spa Blissfully Nourishing kézkrém

A Planet Spa közkedvelt Blissfully Nourishing mélytápláló kéz- és lábápoló családja új taggal bővült. Az AVON Planet Spa mélytápláló kézkrém afrikai shea vajjal hidratálja a kiszáradt kezet és körömágyat, amely gyorsan beszívódik a bőrbe és fejti ki jótékony hatását. Praktikus kiszerelésének köszönhetően mindenhová magunkkal vihetjük, így a nap bármely szakában megadhatjuk kézfejünknek azt a gondoskodó ápolást, amire szüksége van.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 099 Ft

AVON Naturals Mandula és gyöngyvirág kézkrém

A hideg téli idő nem csak arcbőrünket, de kézfejeinket sem kíméli. Sokszor van úgy, hogy kezünk hidratálásra szorulna, de sietünk valahova, ezért nem akarjuk összekrémezni magunkat, így kézfejünk csak tovább szárad és repedezik. Erre az AVON Naturals kézkrém rendkívül gyorsan beszívódó formulája nyújt megoldást, amely azonnal ápolja a kézbőrt, miközben finom mandula és gyöngyvirág illatot kölcsönöz neki.

Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft

AVON Men Rugged Adventure szett

Az AVON Men Rugged Adventure szettje azonnali felfrissülést biztosít az erősebbik nem számára, amely a cédrusfa és a pézsma illatával pezsdíti fel a megszokott reggeli rutint. A 2 az 1-ben sampon és tusfürdő egyszerre kondicionálja és frissíti fel a bőrt, miközben puhává teszi a hajat. A borotválkozózselé megkönnyíti a borotválkozás folyamatát és megóvja a bőrt a vágásoktól, emellett csökkenti a bőrirritáció. Végül a borotválkozás utáni balzsam megnyugtatja az arcbőrt és kellemes illatot hagy maga után.

Ajánlott fogyasztói árak:

Avon Men Rugged Adventure sampon és tusfürdő: 1 199 Ft
Avon Men Rugged Adventure borotválkozózselé: 1 199 Ft
Avon Men Rugged Adventure borotválkozás utáni balzsam: 1 199 Ft
Avon Men Rugged Adventure szett: 3 597 Ft

AVON Senses Sensual Dream krémtusfürdő

Étcsokoládé és kókusz – akár egy finom sütemény hozzávalói is lehetnének. Az új AVON Senses tusfürdő krémes összetétele kókuszolajjal táplálja bőrünket, miközben a karakteres étcsokoládé és az édes kókusz illatkombinációjával érzékeinket kényezteti minden tusolás alkalmával.

Ajánlott fogyasztói árak:

Senses Sensual Dream krémtusfürdő 250 ml: 669 Ft
Senses Sensual Dream krémtusfürdő 500 ml: 1 099 Ft

AVON Senses Intense Freshness férfi tusfürdő

A hűsítő hatás nem csak nyáron esik jól! A lédús bergamott és a fűszeres kardamom illatú AVON Senses Intense Freshness tusfürdő élénkítő és frissítő hatást nyújt a férfiak számára, hogy energikusan induljon minden nap.

Ajánlott fogyasztói árak:

AVON Senses Intense Freshness férfi tusfürdő 250 ml: 669 Ft
AVON Senses Intense Freshness férfi tusfürdő 500 ml: 1 099 Ft

AVON Advance Techniques hajegyenesítő kefe
Elrakhatjuk a hajvasalónkat a szekrénybe, hiszen a prémium AVON Advance Techniques hajkefe egy biztonságos alternatívája lehet a haj kiegyenesítésének. A 100%-ban természetes sörtéi finoman fésülik ki a gubancokat, miközben csúszásmentes nyele biztos tartást ígér. Használjuk szárítás közben, hiszen a kefén található apró résekbe ilyenkor beáramlik a forró levegő, amely segít meggyorsítani a száradást.

Ajánlott fogyasztói ár: 2 599 Ft


Felkeltette az érdeklődéseteket valamelyik újdonság?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék