Kényeztető csokis csoda, avagy Brilla Choco Pro maszk

csütörtök, október 13, 2016


Amennyire SOS megváltást jelentett korábban a problémás, mitesszeres bőrömnek a Himalya Herbals Neem maszkja, annyira jelent most sürgős segítséget az időnként száraz, hámló bőrömnek a Brilla Choco Pro maszkja. A különbség pusztán annyi, hogy a Brilla arcmaszkjának összetevőiben nincs semmi kivetnivaló.

Bemutatom nektek a Brilla csokoládé maszkját, amit isteni tripla csokis sütemény illata ellenére nem megenni kell.

Alapjába véve a bőrtípusom cseppet sem száraz, viszont az akneroxid használat miatt, illetve nyáron a napozás miatt és úgy szimplán mert időnként olyan kedve van hajlamos zavaróan száraz lenni, helyenként akár hámlani is. Ezt a helyzetet nem igazán szoktam szeretni, a legelső alkalommal is egy gyors megoldásra volt szükségem és mivel már itt volt nálam ez a Choco Pro maszk rögtön utána nyúltam, mondván lássuk akkor, hogy mit tud.

A maszk műanyag tégelyben található, fém kupakkal rendelkezik, a natúr márkákra jellemző egyszerű, de annál szebb csomagolással. 75 ml-es a kiszerelés, ami nagyjából 1 évig áll el. Miután lecsavarjuk a tetejét, még egy plusz "védőkupakkal" találjuk szembe magunkat.

100%-ban természetes alapanyagokból készült (shea vaj, kakaóvaj, makadámia olaj, kakaópor, jojoba olaj). Ígérete szerint a csokoládé illata pihentet, miközben intenzíven táplálja, feltölti a bőrt ásványi anyagokkal. Antioxidáns tartalma fiatalító hatású. Száraz és igénybe vett bőr ápolására javasolt.


Nagyon tömör állagú a maszk, a kéz melegére olvad meg nagyon hamar, ezáltal könnyen felvihetjük az arcunkra. Illatra és színre is teljesen olyan, mint az étcsokoládé. A sötétbarna szín a bőrre kerülve világosbarna lesz. Sok arcpakolással ellentétben ez sosem fog rászáradni az arcra, beszívódása pedig mennyiségtől függő. 20-30 percig ajánlott az arcunkon hagyni, ezután lemoshatjuk. Én inkább vastagabban szoktam felkenni vagy a teljes arcomra, vagy csak a szárazsággal érintett területekre, hámló részekre. Miután lemostam egy zsíros réteget hagy maga után, ez az egyetlen dolog, amit nem szeretek benne, ezért még át szoktam törölni és masszírozni az arcomat utána. Ugyanakkor viszont azonnal hidratál, puhává teszi a bőrt, rendszeres használat mellett pedig kordában is tartja a száraz részeket, nekem tényleg nagyon sokszor bizonyított már hatékony, sürgős segítséget illetően. A használat után már külön hidratáló krémre nincs is szükség. Nem irritál, nem okoz pattanásokat.

Természetes összetevőket tartalmaz, parabén és irritáló anyagoktól mentes, valamint kézzel készült, magyar termék. Mindig örülök, ha találok valami új arcmaszkot/pakolást, ami könnyedén beszerezhető, akár száraz, akár problémás bőrre hatékony, és szép INCI-vel rendelkezik, ami parfümtől, alkoholtól és illatanyagoktól mentes, mert sajnos ezek ritkák mint a fehér holló. Ezért különösen örülök, hogy ha van mihez nyúlnom, ezzel a termékkel pedig a zsíros utó érzetet leszámítva teljesen elégedett vagyok. A maszk megrendelhető INNEN, 3490 Ft-os áron. A használata felér egy isteni illattal egybekötött spa élménnyel.


Próbáltátok már a Brilla termékeit?
Milyen arcmaszkokat használtok rendszeresen?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék